K L
Beste Volgers,
Op Pankgor hebben we heerlijk gebeacht en uitgerust. Truus haar heup is nog niet helemaal perfect, maar als alles goed gaat kunnen we de vakantie ermee door. Op 12 mei zijn we opgestaan en vetrokken naar Lemut (eerst met de taxi, daarna met de ferry, een veerboot uit het jaar nul). In Lemut hebben we een touringcar genomen naar Kuala Lumpur (K L). Vanmiddag kwamen we om 17:00 uur in het centrum aan. Na wat zoeken hebben we het Piccoli hotel gevonden waar we een prachtige kamer op de negende verdieping hebben geboekt. Na ons opgefrist te hebben, zijn we de stad ingegaan en hebben bij een Egyptenaar geit gegeten in de vorm van mixed grill. Op een gegeven moment zijn we achter de velichting aangelopen van de Petronas towers. Deze hebben we dan ook gevonden en gefotografeerd. Morgen willen we er graag in, eens kijken of het lukt.
Anekdote: Truus heeft ons buitengesloten in Pangkor, was erg leuk om 's avonds niet van je balkon af te kunnen komen. Met roepen naar voorbijganger hebben we de eigenaar bereid gevonden (uit bed gehaald) om ons te bevrijden. We maken wat mee, toch?
Met vriendelijke groet,
Truus en Chris
Hoi Chris en Truus.We hebben genoten van jullie verhalen.Bedankt daar voor .als ik niets meer hoor.
Goede reis terug en welkom thuis.
Groetjes jullie vader en moeder.
dat verhaal op het balkon geweldig,moet ik denken aan de flintstones, goede reis terug,ellie haalt jullie op,groetjes